OUTSOURCING

Het installeren en onderhouden van technische installaties en industriële machines is specialistenwerk. Preventief onderhoud, het oplossen van storingen, het verhuizen van een machine, het plannen en organiseren van een shut-down voor het uitvoeren van belangrijke ingrepen aan je installatie, … als bedrijf heeft u daarvoor niet altijd de geschikte mensen aan boord.

De juiste persoon voor uw noden

Industryvibes zorgt voor de juiste persoon voor uw uitdagingen. Wij analyseren uw concrete eisen en behoeftes en voorzien u van de specialisten die in het plaatje passen. In onze pool van ervaren, geschoolde technici zit gegarandeerd de geknipte technicus voor uw plannen en projecten.

Wij hebben experten in uiteenlopende technische domeinen:

  • Mechanica
  • Elektromachanica
  • Elektriciteit
  • Storingstechnieken
  • Technisch projectmanagement

Flexibel inhuren van technici

Als bedrijf moet u op alles voorbereid zijn. Ziekte, een acute storing in uw technische installatie of gewoon een groot project dat op stapel staat. Soms hebt u onverwachts nood aan extra mankracht. Of u nu op zoek bent naar een onderhoudstechnicus die voor een lange periode ter plaatse of een specialist voor een kort project, bij Industry Vibes is de oplossing snel gevonden. Zo vangt u snel en efficiënt de piekmomenten in uw bedrijf op.

Plannen om de activiteiten van uw technische dienst uit te besteden? Contacteer ons. 

Slachthuislaan 78 · 2060 Antwerpen
Gsm: +32 480 66 53 62
E-mail: an@industryvibes.be
BTW BE0700.272.296

© 2019 • IndustryVibes