PROJECTBEGELEIDING

Als industrieel bedrijf met uitgebreide procesinstallaties kan u niet stil blijven staan. De technologie evolueert en uw activiteiten wijzigen of breiden uit. Vroeg of laat zal u dus te maken krijgen met kleine of grote veranderingsprojecten voor uw installaties en machinepark.

Betrouwbare projectpartner

Dit soort projecten zijn erg belangrijk voor de toekomst van uw bedrijf, maar zorgen ook voor een grote workload op uw organisatie. Industry Vibes verlicht dit werk graag voor u.

Onze technische experten hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van totaalprojecten van en voor industriële installaties. Vanaf de ontwerpfase tot de finale oplevering nemen wij in samenspraak met uw interne specialisten de touwtjes in handen. Onze betrouwbare service en nauwgezette projectopvolging garanderen u een efficiënt verloop van het project en een vlekkeloos eindresultaat. Zo heeft u alle tijd om u te concentreren op uw kernactiviteiten.

Verhuis van machines

Het verhuizen van een machine of een volledige productie-unit is complex, zowel op logistiek als technisch vlak. Industry Vibes is gespecialiseerd in het verhuizen van industriële machines en installaties. Wij verzorgen het volledige project van de planning en voorbereiding tot de complete verhuizing, accurate herinstallatie en heropstart. Complete toewijding en efficiëntie vinden we hierbij heel belangrijk, want u wil natuurlijk zo snel mogelijk terug opstarten.

Ook de eenmalige afbraak van oude machines en de installatie van nieuwe machines kan u met een gerust hart aan Industry Vibes overlaten. Indien nodig voorzien wij ook de besturingskast en de volledige bekabeling.

Wij bespreken uw verhuisplannen graag met u. Contacteer ons vandaag nog!

Slachthuislaan 78 · 2060 Antwerpen
Gsm: +32 480 66 53 62
E-mail: an@industryvibes.be
BTW BE0700.272.296

© 2019 • IndustryVibes